Kérjük, ajánlja nekünk adója 1%-át!

Szervezetünk három tagja gyűjti a személyi jövedelemadó 1%-át.

A pécsi Lélelktér Ifjúságsegítő Alapítvány (adószám: 18282515-1-02), mely a 137-00 Ifjúsági Lelki Elsősegély hívószám működtetésén túl gyerekek, fiatalok készségfejlesztésével, önismereti csoportok szervezésével, prevenciós osztályfőnöki órák megtartásával foglalkozik. Amennyiben a Lélektér Ifjúságsegítő Alapítványnak ajánlja 1%-át, a közérdekű tevékenységeinket támogatja. A tavalyi és tavalyelőtti adók 1%-ából az önkéntes telefonos segítők képzését és szupervízióját, szakmai támogatását fedeztük.

A győri Mikulás Birodalom Alapítvány (adószám: 18536917-1-08) a 137-00 Ifjúsági Lelki Elsősegély hívószám működtetésén túl minden évben több ezer gyerekkel levelezik, majd egy színházi előadás keretében a Mikulás megajándékozza Győr város gyermekeit. Minden év végén számos intézményt meglátogatnak, örömöt hozva ezzel az ünnep alkalmából. Adója 1%-ával a telefonszolgálat működését és a Mikulás életben tartását támogatja.

A Veszprémi Telefonos Lelkisegély Alapítvány (adószám: 19262369-1-19) a 137-00 Ifjúsági Lelki Elsősegély hívószám működtetésével foglalkozik, a számukra felajánlott adó 1%-ával azt a szakmai munkát támogatja, aminek segítségével még hatékonyabban tudnak működni.

A 137-00 Ifjúsági Lelki Elsősegély céljai között szerepel, hogy csökkentse a serdülők, fiatal felnőttek körében a még mindig magas öngyilkosságok számát, krízishelyzeteikben hatékony, könnyen elérhető, azonnali telefonos segítséget nyújtson a segítő beszélgetés, az emberi kapcsolat által. Tevékenységünket anonimitásban végezzük, így nem tudunk látványos eredményeket felmutatni, így az általunk végzett munka társadalmi ismertsége és elismertsége is alacsonyabb más szervezetekénél, így kiemelten fontos minden forintnyi támogatás.

KÖSZÖNJÜK!