Karácsony

Halk karácsonyi zene, a város fénypompában, az otthonok karácsonyi díszben, a szívekben béke, szeretet és boldogság. A vallásosak Krisztus születését ünneplik, a vallástalanok a szeretetet, finom falatok az asztalon és családi béke. – Ilyen az ideális karácsony, de sajnos nem mindenhol, nem mindenkinek.

 

Ha az ünnepek környékén rossz érzéseid vannak, magányos vagy, konfliktusod adódott valakivel, nehezen bírsz el a lelki terheiddel, nélkülözöl, vagy egyszerűen csak szükséged van figyelemre, feléd fordulásra az adott élethelyzetedben, akkor hívd az Ifjúsági Lelki Elsősegélyt a 137-00 ingyenes számon!

 

Sajnos technikai okokból csak az ünnepek körüli hétköznapokban 17-21 óra között tudjuk fogadni a hívásokat, de akkor rendelkezésedre állunk.

 

Mindenkinek békés, boldog, szeretetteljes ünnepeket kívánunk!

#krízis
#lélek
#karácsony
További cikkek ebben a témában
Online okosan
Szabadidő

Bogdán Adél írása az online világról.

#cyberbullying
#facebook
#számítógép
A számítógépes játék függőségről
Szabadidő

A számítógépes játékok térnyeréséről a ’90-es évek óta elmondható: hihetetlen! Ez a folyamat egyelőre nem áll le, sőt! Van, akinek ez a hobbija, másoknál pedig függőséghez vezet. Mi a különbség? Zala Márton pszichológus, szexuálszakpszichológus cikke.

#szenvedélybetegség
#számítógép
Szemernyi csoda az Atlanti-óceánon
Szabadidő

Amolyan virtuális „túracsomagot” szeretnék adni, aminek birtokában már ti is magabiztosan, kételyek nélkül tudtok nekivágni egy- egy tervezett útnak vagy esetlegesen kedvet kaptok egy nem tervbe vett utazáshoz is.

#szabadidő
Követnek, zaklatnak? Ne félj!
Szabadidő

Talán veled is előfordult már, hogy követtek a sötét utcán vagy illetlenül viselkedtek veled a buszon, vagy akár zaklattak is. Füleki Boglárka megosztja veletek a tapasztalatait, és tippeket ad, mit lehet tenni az ilyen helyzetekben.

#zaklatás
Kis Göncöl – Örkény után szabadon: kétperces novellák
Szabadidő

A Kis Göncöl egy olyan oldal, ahol zeneszámok ihlette novellákat találtok. Egy izgalmas multitasking-ra hívja az olvasóját, mivel a zeneszám hallgatása közben érdemes olvasni a szöveget Olykor a dallamokkal együtt hullámzik a szöveg hangulata és az ütemekkel együtt dobban a novellák „szíve”. - Interjú Palotás Zsuzsival.